Mákos bejgli
Üzleteinkben
Jellemzők
Mákos bejgli
Üzleteinkben
Jellemzők
Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok: glutén, tojás, tej (beleértve laktózt)
Leírás
Összetevők: 50% mákos töltelék {40% darált mák, cukor, sárgabarackíz [50% sárgabarackvelő, cukor, 5% almavelő, zselésítőanyag: pektinek; étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát; aroma], morzsa [búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; lisztkezelőszer: aszkorbinsav; enzimek /glutént tartalmaz/)], napraforgóétolaj, ivóvíz, citromlé, burgonyarost, ízesítő készítmény (természetes citromolaj, természetes citromlé, kukoricaliszt, dextróz, kukoricakeményítő), módosított burgonyakeményítő}, búzaliszt, margarin [finomított növényi zsírok változó arányban (kókusz, pálma) ivóvíz, finomított növényi olajok változó arányban (napraforgó, pálma, repce), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; étkezési só, tartósítószerek: szorbinsav, kálium-szorbát; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; aroma, színezék: karotinok), tojáslé-készítmény [teljes tojáslé (tojás, étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát), tojásfehérjelé (tojásfehérje, étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát), tojássárgájalé (tojássárgájalé, étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát)], ivóvíz, cukor, zsíros tejpor, étkezési só, élesztő, sütőszer [emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; búzaliszt, stabilizátor: guargumi; búzafehérje, rozsliszt, rozskovász (rozsliszt, ivóvíz, starterkultúra), savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, tejsav; enzimek: alfa-amiláz, xilanáz; lisztkezelőszerek: aszkorbinsav, L-Cisztein]. Dióféléket tartalmazhat.
Nettó tömeg: 300 g
Átlagos tápértéktartalom Ø/100 g
Energia: 1695 kJ/406 kcal
Zsír: 20,9 g
amelyből telített zsírsavak: 5,8 g
Szénhidrát: 42,1 g
amelyből cukrok: 18,8 g
Fehérje: 8,6 g
Só: 1,05 g